Välkomna till P11 L (Pojkar födda -10)

LB07 pojkar födda 2010 tränar på måndagar och onsdagar. Se tider nedan.

Kontakta gärna oss om ni är intresserade av att börja spela, vi har en intresselista och kommer troligen att se över lagmedlemmar löpande under säsongen.

Ledarna

MFF-matchen samt inställd träning måndag 7 okt.
2019-10-03 14:05
Hej!

Gällande MFF-matchen på söndag gäller följande:
Vi samlas 16:30 utanför MFF-shopen. Vi tar hand om killarna och vi återser er föräldrar vid shopen strax efter matchens slut ca 19:15. De killar som blev framlottade att deltaga innan match blir kallade separat.
Här får ni våra kontaktuppgifter:
Magnus 0709173823
Johan 0736444337
Mikael 0706471357
Henrik 0706800230

Inställd träning måndag 7 oktober.
Orsak: gräsplanen är avstängd fr.o.m. 1 oktober p.g.a. uppstart av byggnation av tennisbanor.
För er som inte vet kommer det att anläggas 8 st. tennisbanor på bollfältet på Limhamns IP. Därmed försvinner stora delar av gräsytan.

/Ledarna (Henrik, Johan, Magnus & Mikael)
Hösten kommer och så även mörkret
2019-09-24 23:18
Hej!

Som ni alla har noterat börjar det bli mörkt att spela boll på Limhamns IP.
Detta medför att vi justerar tiderna för träningstillfällena löpande.

Imorgon onsdag (25/9) börjar vi redan kl. 18 och slutar kl. 19:30.
Vi ser även över möjligheterna att börja träna ännu tidigare, detta för att få till bra och kvalitativa träningar med era barn.
Så håll utkik i träningskallelserna över de träningstider so gäller för just nästa datum.

Hoppas att ni har förståelse för detta.

En dialog med klubben pågår för att se om det finns möjlighet att komma upp på konstgräset på Limhamns IP men där har vi inte fått något svar än.

Malmö Fritid ska anlägga ytterligare en konstgräsplan på Limhamns IP. Den senaste informationen vi har fått är att den är klar den 1 december 2019.

Sedan vill vi rikta ett stort tack alla föräldrar som ställde upp i kiosken den 15 sep. Vi löste uppgiften som vi var tilldelade av klubben. Sedan finns det utrymme för förbättringar från klubbens sida.

Tränarna (Henrik, Johan Magnus & Mikael)
Uppstart av höstsäsongen -19
2019-07-25 08:30
Hej alla fotbollsvänner & semesterfirare!

Nu börjar vi närmar oss starten av höstsäsongen och måndagen den 12 augusti drar vi igång med träningarna.
Träningarna är som vanligt  måndagar kl. 18:00 -19:30 samt onsdagar kl. 18:30-20:00 på Limhamns IP.

Sedan på helgen samma vecka drar matcherna igång. Första matchen är den 17 augusti och den andra 18 augusti.  Kallelser kommer som vanligt via SportAdmin-appen, både till träningarna och matcher.

För er som undrar över när matcherna ska spelas finns de i kalendern på vår hemsida. Se på vänstra sidan i Menyn så finner ni Kalendern med alla datum.

Det som är nytt inför kommande säsong är att vi spelar alla våra hemmamatcher på Limhamns IP istället för Brovallen IP.
Då de flesta spelarna i gruppen bor i Limhamn tror vi, Ledare, att det är till fördel för majoriteten av spelarna.

Ledarna (Henrik, Johan, Magnus & Mikael)