LB07 P-2011L

Hej och välkommen till vår hemsida!

Vi är ett glatt gäng som brinner för fotbollen, med ambitiösa mål om prestation, utveckling, utbildning och livsstil.

Vi har för tillfället en full grupp för nya spelare, men det kan ändra sig under året.

Fram till vecka 13-2022 har vi följande träningstider:

Måndagar      Limhamns IP Utomhus Konstgräs   plan 1            17:00 - 18:30

Snapphanecupen  10 Nov
Skånecupen  27 Dec
Landoras Julcup 29 Dec

Kontakta Klubbkansliet för frågor och för att delta på kö-lista fyll i Intresseanmälan!

För intresse till laget på Extra Svår nivå - maila: olof@lb07.se
Futsal Cup sponsrat av Ramudden
2021-12-06 08:48
Ladda album (+6 bilder) >>
Bilder från Tomtecupen i Oxie den 5 dec 2021.

På söndagen åkte 3 lag till Oxie för futsal-spel i en varm inomhushall.

Med mycket återbud och några stackare i karantän blev vi bara 19 spelare, men det blev mycket speltid och många trötta ben efteråt, härligt!!

Det var ganska svårspelat på den hala parketten, som ger en extra utbildningsgrad att hantera olika underlag, med balanssinne och smartness. Samtliga våra lag visade prov på ett par fina passningskombinationer och det vill vi bli ännu bättre på. Individuell men introvert skicklighet har vi också massvis av och det är kul. Men för dagen och framöver är det passningsspelet som behöver utvecklas vidare i form av mer aktivitet från varje spelare och samtidigt ge förtroende till medspelarna med fler tidiga leveranser.

Vår styrka är också våra kämpainsatser i press-spelet där vi länge utvecklat ett högt tempo i återerövring och täck med fördröjning i vår defensiv.

Resultaten var mest målsnåla och jämna med fördelning av 1-X-2.

Summerat en rolig upplevelse med en go mix av glädje, nervositet, tävlingsanda och sammanhållning.

Tyvärr får vi trots många försök inte tillgång till bokning av lediga träningshallar, men det innebär inte att vi ger upp den roliga inomhussäsongen.

Därav rekordmånga cuper, som ger många minnen och bra fotbollsutbildning.

Tack Ramudden för sponsringen till lagkassan som ger oss lättare möjlighet till dessa cuper!!!

Gästtränare hos P10L
2021-04-27 11:52
Limhamns IP en måndagskväll i slutet på april.

Under måndagen hade vi på nytt besök av vår utvecklingsansvarige för LB07s 10-14 år.

Olof som har spelat i Sveriges landslag från pojk upp till herr, varit proffs med spel i Europacuper och även SM guld med MFF.

Efter detta en lysande Tränarkarriär med blandannat flera SM-Guld i MFF och givit många bra tips till dagens Malmöstjärnor.

Idag arbetar han med uppdrag kring MFF och leder deras grundskoleakademi på Gottorp, samt ansvaret med LB07s 10-14 år, och som Mentor till några av klubbens Tränare för de äldre lagen i LB07s Tränarakademi.

Spelarna fick börja med en bollinriktad uppvärmning med vändningar och mottagningar. Med tips om hur man kan signalera vart och när man vill ta emot en boll, samt att i Europeiska klubbar med olika språk och högt tempo är kroppspråket viktigare än annan kommunikation.

De gick sedan över i passningsövningar i kvadrater där spelarna fick olika förslag på hur man kan öka sin spelbarhet och därmed möjliggöra bättre passningsspel.

Passet avslutades med spel på 2-mål i den soliga vårkylan, där spelet och samarbeten värmde upp temperaturen.

Mycket inspiration mottogs av oss Tränare, som nu reflekterar lite nya ideér kring att ge spelarna en bättre träningsmiljö.

De flesta av spelarna stod med spetsade öron och var stundtals självlysande av ökad tankeverksamhet.

En underbar injektion!

Jul-kul med P2011L
2020-12-04 19:05
24 av truppens 27 spelare tog över plan 3 den 4 dec 2020.
Ikväll arrangerade vår eventgrupp en riktigt fin julfest för laget. Hela ExtremeZone på Entré var bokat för killarna som antog utmaningen med full energi.