P8 B Svart
Välkommen till vår hemsida P7 B Svart (pojkar födda 2013)

Inomhusträning v 45-50 och 3-12
2020-11-04 16:36

Med start denna vecka kommer vi att träna inomhus i Kunskapsportens Arena (fd Wihlborgs).

Vi tränar söndagar kl 11- 12 på plan 3.

Med anledning av Covid-19 och FHM´s rekommendationer har klubben beslutat följande:

·       Att varje lag slutar 5 minuter tidigare och att alla spelare har sina saker i direktanslutning till planen man tränar på.

·       Att föräldrar hämtar och lämnar sina barn vid ingången.

·       Att föräldrar inte lämnar eller hämtar sina barn för tidigt och att de väntar utanför.

·       Vattenflaskor fylls på hemma för att undvika spring i hallen.

·       Stanna hemma vid minsta symptom.

·       Ansvaret ligger på individen att upprätta hålla och följa direktiven från folkhälsomyndigheten.

Kläder och spelarnummer
2020-04-25 14:30
Om ni vill beställa klubbkläder så görs detta via

www.unisportstore.se/lb07/

Om ni beställer tröjor med nummer ber vi er att använda de nummer vi tilldelat killarna. Det är dessa som gäller för kommande matchspel. Listan finns här på vår lagsida under Dokument. Vi uppdaterar och lägger till nya spelare efter hand.
2020-04-17 09:59
Vi har nu fått besked om att vi tilldelas en andra träningstid, söndagar 11:00 - 12:00. Vi kommer spela utomhus nere på gräset mot havet (samma som onsdagar) med start söndag 26/4.

Gällande cup:erna som vi gjort anmälan till så är dessa i nuläget något osäkra och uppskjutna. Vi återkommer när vi har mer besked att lämna.

Vi vill påminna om att SAMTLIGA spelare ska ha handskar på sig vid träning och eventuella matcher. Detta är på rekommendation från fotbollsförbundet.

I onsdags delades det ut en vattenflaska och träningspåse. För dem som ej var närvarande så finns detta att erhålla på kommande träning. MISSA INTE ATT MÄRKA FLASKAN MED NAMN.

Vi håller på att undersöka möjligheten att få till träningsmatcher med andra lag i närområdet, uppdatering följer inom kort.

Ta hand om er!!