P7 B Svart
Välkomna till vår hemsida P7 B Svart. (pojkar födda 2014)

Inomhusträning v 45-50 och 3-12
2020-11-04 16:39

Med start denna vecka kommer vi att träna inomhus i Kunskapsportens Arena (fd Wihlborgs).

Vi tränar torsdagar kl 17-18 på plan 3.

Under en period har tränat tillsammans med ett av de andra lagen, P6 B röd, men vi känner att det är svårt att hantera gruppen när det blir så många barn samtidigt så from nu kommer vi att träna separat.

Vi är fortfarande i behov av fler ledare/tränare så är det någon som känner sig sugen är ni välkomna.

Med anledning av Covid-19 och FHM´s rekommendationer har klubben beslutat följande:

·       Att varje lag slutar 5 minuter tidigare och att alla spelare har sina saker i direktanslutning till planen man tränar på.

·       Att föräldrar hämtar och lämnar sina barn vid ingången. (Anhöriga till 4-6 åringarna får vi acceptera inne i hallen, dock max 1/spelare).

·       Vattenflaskor fylls på hemma för att undvika spring i hallen.

·       Stanna hemma vid minsta symptom.

·       Ansvaret ligger på individen att upprätta hålla och följa direktiven från folkhälsomyndigheten.

Första träningen efter sommaren
2020-08-08 10:09
VI startar höstens träningar samma vecka som skolan och vi har samma dag och tid som i våras.
Höstens första träning är alltså torsdag 20/8 kl 18:00-19:00.
Vi har denna tid tom v44, därefter är planen att vi ska träna inomhus under höst/vinter.

Kläder och spelarnummer
2020-04-25 13:50
Om ni vill beställa klubbkläder så görs detta via

www.unisportstore.se/lb07/

Om ni beställer tröjor med nummer ber vi er att använda de nummer vi tilldelat killarna. Det är dessa som gäller för kommande matchspel. Listan finns här på vår lagsida under Dokument. Vi uppdaterar och lägger till nya spelare efter hand.