Välkommen till LB07s Ungdomssida
Denna sida fungerar som intern kommunikationskanal för ledare och spelare. För nyheter rörande våra seniorlag och föreningen i stort, vänligen titta in på lb07.se. Följ oss gärna på Facebook | @LB07 | och Instagram | @official_lb07 | för att ta del av nyheter från klubben.

Anmälan till Fotbollscampen 2020 är Stängd! 250 anmälda!
2020-05-05 10:25
Bild från förra årets camp
Nu har anmälan till årets fotbollscamp öppnat! In och läs mer här!
Klubbchefen David Wernersson lämnar LB07 på egen begäran
2020-03-12 15:11
Efter drygt ett år väljer Klubbchef David Wernersson att kliva av sitt uppdrag.

David om tiden i LB07
- Det har varit ett tufft beslut att ta. Under slutet av förra året inledde jag diskussioner med styrelsen om min nuvarande situation och initierade diskussioner om framtiden. Vi bestämde för att fortsätta in i 2020 men efter noga övervägande valde jag (tyvärr) att lämna in min uppsägning i februari. Det har på många sätt varit en fantastisk tid om än väldigt utmanade. Alla människor jag fått lära känna; ledare, spelare och personal och externa aktörer har varit extremt berikande. Ett klubbchefsjobb innebär arbete dygnet runt och tyvärr har jag inte fått ihop helheten under 2019, ett år som skilde sig rätt rejält ifrån vad som var planerat när jag började i LB07. När jag nu inför 2020 inte känner att jag kan bidra på det sätt som framtiden kräver är det mycket bättre för föreningen att vi går skilda vägar. En sak är dock säker och det är att LB07 har en stor plats i mitt hjärta framöver och jag vill tacka för förtroendet som jag fått under drygt ett år från dåvarande och nuvarande styrelse- och den öppenhet jag bemöts av ledare, spelare och personal. Även om 2020 är ett fortsatt utmanade år är jag övertygad om att den nya styrelsen och personal är på helt rätt väg framåt och jag önskar dem ett stort lycka framöver!

Ordförande Robert Lenir
- Styrelsen har mottagit vår klubbchef Davids uppsägning med sorg i hjärtat men respekterar hans beslut. David tog över efter Vicky Fredrikson i början av 2019 och kom rätt in i hetluften med vårt fortsatta arbete att bli en hållbar förening. David var helt rätt som vårt val till ny klubbchef- en ung driven person som tänker utanför boxen. Det arbete som David har lagt ner under 2019 har vi alla i föreningen kunnat se frukterna av. På styrelsens och föreningens vägnar tackar vi David för hans insats under det gångna året och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär.

David kommer jobba kvar i föreningen tom fredagen den 3:e april.
Information från LB07
2020-03-12 11:38
Inställda träningar pga väder
Med anledning av vädret i dag (12/3) och att SMHI har utfärdat en klass 2-varning väljer LB07 att ställa in alla träningar i dag torsdag 12 mars.

Information om Coronaviruset (Covid-19)
LB07 följer kontinuerligt den information och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Vi är också i kontakt med respektive förbund och beslutet som följer är att aktiviteter med 500 personer eller fler på plats inte ska genomföras. I nuläget är inga andra beslut tagna från förbundshåll, och vi hänvisar därför våra medlemmar att i första hand hålla sig informerade via sina ledare och den interna kommunikationen från klubben. Så snart det finns annan eller mer information angående situationen, meddelas detta via intern kommunikation till ledare och medlemmar och även via klubbens hemsida lb07.se