Välkommen till LB07s Ungdomssida
Denna sida fungerar som intern kommunikationskanal för ledare och spelare. För nyheter rörande våra seniorlag och föreningen i stort, vänligen titta in på lb07.se. Följ oss gärna på Facebook | @LB07 | och Instagram | @official_lb07 | för att ta del av nyheter från klubben.

Anmälan till Fotbollscampen 2020 är Stängd! 250 anmälda!
2020-05-05 10:25
Bild från förra årets camp
Nu har anmälan till årets fotbollscamp öppnat! In och läs mer här!
Olof Persson klar som assisterande till Wall.
2019-12-31 12:00, Herr
Olof Persson. Foto: Privat
Olof är ett välkänt namn inom Malmöfotbollen med över 350 matcher som spelare i Malmö FF, två utlandsäventyr som spelare inklusive ett österrikiskt guld. Som tränare har han fem år som assisterande tränare i Malmö FF mellan åren 2014–2018. På meritlistan hittar vi fyra SM-guld, ett som spelare och tre som assisterande tränare. Nu kan LB07 presenterar Olof som ny assisterande tränare till John Wall.
Dam
4 damer iväg på landslagsuppdrag
2019-09-30 11:56, Dam
Sophie Sundqvist, Nathalie Hoff Persson, Olga Ahtinen och Nellie Lilja.
Fyra spelare från damlaget åker denna vecka iväg på olika landslagsuppdrag. Olga Ahtinen representerar sitt Finland som möter Albanien. Sophie Sundqvist, Nathalie Hoff Persson och Nellie Lilja är uttagna till det svenska U23-landslaget som spelar en dubbellandskamp mot Nederländerna. Vi säger grattis till er och lycka till!