Välkommen till LB07 P16 (födda 2005)

Hej och välkommen till vår hemsida!

Vi är ett glatt gäng som brinner för fotbollen, med ambitiösa mål om prestation, utveckling, utbildning och livsstil.

Träningtider enligt nedan

Tisdagar Bunkeflo IP KG-plan, Brovallen  Konstgräs (1/2 plan)  kl. 18.30-20.00. Uppvärmning och fysträning börjar 18.30
Onsdagar Bunkeflo IP KG-plan, Brovallen  Konstgräs (1/3 plan)  kl. 20.00-21.30. Uppvärmning och fysträning börjar 20.00
Fredagar Limhamns IP LIP1, Limhamn  Konstgräs (1/2 plan)  kl. 17.00-18.30. Uppvärmning och fysträning börjar 17.00

Samling vid respektive plan och uppvärmning sker på planytan.

Vi samlas 15 minuter före angiven ovan träningstid så att vi alla är redo att börja träning vid angiven tid. Vi börjar med uppvärmning och fysträning.

Tiderna gäller under perioden vecka 45, 2021 till vecka 13, 2022. Dock är det stängt helt för alla anläggningarna under perioden 15 december-13 januari. .

Målsättningar 2021:

- Avancera från klubbens kvalplats till P17 Nationell Elit   (Okt-Nov)

- Skåneserie A på våren

- Topp 3 i Skåneserie A på hösten

- Avancera i DM-slutspel

- Futurecup med boende på Scandic Opalen (April)

- Gothia Cup eller Cup Denmark  (Juli)

- Extra tävlings och träningsmatcher i P17

- Träningsmatcher i Bröndby-nätverket

- Samt Teambuilding aktiviteter utan fotbollskoppling

Vi erbjuder hela truppen en Fys-profil och detaljerad individuell utvecklingsplan med uppföljningar.
Likaså full dokumentation enligt LB07:s Elitcertifiering.

Kontaktperson gällande provspel:
Sebastian Jonsson Sport - och akademiansvarig
E-post: sebastian@lb07.se
Mobil 076-020 65 48

Referat: IF Limhamn Bunkeflo - Kristianstad FC
2-0 blev till 2-2
2021-06-14 13:23

Bra genomförd match där vi spelar effektivt utifrån våra resurser för dagen, mot Kristianstad FC som hade full pott i Skåne A.

Vi har en aggressiv press från backlinjen som leds av kapten Ture Nydahl Mathiasson och urstarka Hannes Herrström. Som underlättar för mittfältet som trots undertalighet kan styra vårt spel, när vi attackerar. Teo Cegrell, Sebastian Anelli, Noel Elvstrand och Mikhail Smolin som krigar om varje boll på mitten med elegans och finess trots Kristianstads intensitet. I pausen går vi igenom vart vi skall såra Kristianstads fysiska backlinje och resultet kommer i 2 snabba omställningar där Victor löper smart igenom på bra framspelningar. Vi har även ett stolpskott efter flera fina kombinationer. Sista kvarten utnyttjar Kristianstad några svaga moment vi utför, som ger dem energi att pressa på slutet, med snöpliga forceringar till 2-2.

(54)  1-0  Josef Shafizadeh på bra löpning från cutback

(70)  2-0  Victor Gunnarsson med säkert avslut, efter drivning igenom deras sista lagdel

(75)  2-1  Kristianstad på andraboll vi missar täck på efter en omställning

(85)  2-2  Kristianstad efter en smart handbollsrundgång som vi släpper markering på

Referat: Vellinge IF - IF Limhamn Bunkeflo
Kryss borta i Vellinge
2021-06-07 12:38

Vi får med oss ett kryss som både kunde varit mer, men framförallt mindre om vi inte haft Igor Värn, som gjorde många fantastiska räddningar på deras avslut och frilägen. Vi hade bra kemi i försvarslinjen, både med att skydda målet, men även att lösa uppspelen trots Vellinges överbelastade höga press på vår högerkant. Vi har mycket slitage på våra skickligaste mittfältare som gjorde att vi inte kunde styra spelet som vi brukar. Men vi fick bra rotation på byten där alla gjorde fina inhopp.

Matchens Spelare i LB07: Igor Värn - som räddade allt som gick att rädda och bra i uppspelen.

Bäst i Vellinge: Stålhammar - som hotade med farliga djupledslöpningar och styrka på fasta.

(38)   1-0  Vellinge på fast situation

(45)   1-1  Jakob Hökmark på fin omställningslöpning och säkert avslut

(63)   2-1  Vellinge på fast situation

(65)   2-2  Victor Gunnarsson efter fina dragningar igenom deras backlinje med säkert avslut

Referat: GIF Nike  - LB07
6-1 vinst borta mot GIF Nike
2021-05-24 12:53

Mycket bra genomförd match i helgen. Vi går rakt in i matchen med hög intensitet och vinner våra dueller och är först på andrabollar. Från första pressen i anfall, från krigandet på mitten till offensiva aggressiviteten från backlinjen.

Vi blir stundtals lite passiva i vissa av deras omställningar, där vi småjoggar istället för att reagera med att snabbare komma på rätt sida. Det ger dem 1 mål och 2 heta chanser till. Vi skall alltid vara fler än dem snarast möjligt bakom bollen på vår planhalva. Om det så kräver en lång maxlöpning av en redan trött spelare. Det ska vi klara med 15 spelare i matchtruppen som roterar.

Extra plus till Teo, Anelli och Mikhail som äger mittfältet. Ture som är aggressiv framåt och Victor som hackar i sönder deras försvar från minut 1 till 90.

(5)    0-1 Victor Gunnarsson

(10)  Ribbskott av Leonel efter elegant förarbete av Victor

(23)  0-2 Victor Gunnarsson

(27)  0-3 Victor Gunnarsson