Välkommen till LB07 F17
LB07 F17 är en samling duktiga, ambitiösa och glada tjejer som älskar att spela fotboll. Säsongen 2021 kommer vi att spela i SM F17. Vi välkomnar tjejer som vill komma och provträna med oss! Eftersom vi kan använda även några överåriga (03:or)spelare i serien och ingår i samma trupp som vårt damlag välkomnar vi även överåriga spelare. Vid intresse - kontakta huvudtränare Henrik Adolfsson, henrik@lb07.se.
Nya spelare och ledare i vår satsning mot SM F17 2021
2020-12-03 13:51
Nu under hösten och vintern passar vi på att fylla på truppen med både nya spelare och ledare. Vår målbild är att vi under 2021 ska spela i SM F17. Vi har redan i nuläget ett antal nya spännande förstärkningar i truppen.

Är du intresserad av att spela i en utmanande serie och en utvecklande träningsmiljö - tveka inte att höra av dig till oss. Läs mer om våra förstärkningar och hitta kontaktuppgifter på: https://lb07.se/dam/nyheter-dam/.

F17 fortsätter sin satsning
2020-02-20 09:50

Med den senaste tidens turbulens kring LB07:s dam- och flickverksamhet, har det även väckts frågor kring F17 och hur laget påverkas av de förändringar som sker. I nuläget finns det inga planer på att ändra inriktningen för F17, utan laget kommer som planerat spela i årets F17-serie. Verksamheten fortsätter alltså enligt lagd plan och inplanerade träningsmatcher. Serieindelning och datum för alla seriematcher är också på gång.

Tanken med laget är att erbjuda en möjlighet för fotbollstjejer att utvecklas i elitriktning tillsammans med jämnåriga. Det innebär ett bra alternativ för de tjejer som ännu inte vill ta steget upp i seniorverksamhet, utan att de istället får möjlighet att spela i den utmanande F17-serien som innehåller en rad väldigt duktiga lag.

Vi uppmuntrar därför fortfarande tjejer som är intresserade att höra av sig för provspel. Vi har möjlighet att använda ett mindre antal överåriga spelare och därför är även tjejer födda 02 välkomna att höra av sig!

För kontaktinfo, se "Truppen".

/Ledarna F17

LB07 startar F17-lag!
2019-11-13 11:30
Marcus Kaloudis, ny tränare i F17.
Under säsongen 2019 har LB07 varit utan ett F17-lag, men nu kan vi glädjande presentera nyheten att vi under säsongen 2020 kommer att ha ett lag som deltar i SM F17.