Dam
Information om Dam A

All information om Dam och F17 hittar du på vår officiella hemsida www.lb07.se.

Trotjänaren Elin Björklund förlänger med LB07
2020-01-09 17:45
Foto: Bildbyrån

LB07 är mycket glada att kunna presentera en förlängning med trotjänaren Elin Björklund. Elin hade en stark säsong bakom sig och det är glädjande att vi fortsätter tillsammans även under 2020.

Sex raka utan förlust har gett damerna nytt självförtroende
2019-10-13 10:36

Idag kan LB07 ta ytterligare ett stort kliv mot nytt kontrakt i OBOS Damallsvenskan. Eskilstuna United väntar på bortaplan.

4 damer iväg på landslagsuppdrag
2019-09-30 11:56
Sophie Sundqvist, Nathalie Hoff Persson, Olga Ahtinen och Nellie Lilja.
Fyra spelare från damlaget åker denna vecka iväg på olika landslagsuppdrag. Olga Ahtinen representerar sitt Finland som möter Albanien. Sophie Sundqvist, Nathalie Hoff Persson och Nellie Lilja är uttagna till det svenska U23-landslaget som spelar en dubbellandskamp mot Nederländerna. Vi säger grattis till er och lycka till!