Våren 2022
Häljarps Vårcup, Åshöjden Cup, Beachfotboll

Malmö-derby mellan största klubbarna
LB07 gör 1-0 på Limhamns IP 16 maj 2021.

Träningsmatch mot MFF Lag 1 i samma ålder är en tuff utmaning, men vi gjorde det bra, trots att vi ligger 1 år bakom på 7-manna spel.

Period 1 tar vi ledningen med 1-0 genom Mateo Celik, som vänder 180 gr med boll i luften och trycker in den i bortre krysset. (Se bilder)

Period 2 gör de 1-1 men vi tar över och har de flesta chanserna där slutligen Adrian Lorentz sulfintar bort deras målvakt för 2-1. Före Paus chippar Theo Hennil en markrullare från halva plan under ribban till 3-1.

Period 3 blir MFF allt starkare i sina upflyttningar med fina upprullningar från deras backar Marko och Belmin, som gör 3-2, 3-3 och 3-4. Vi reser oss och efter en framspelning till John Henrysson ges en frispark mot straffområdesgränsen. John trycker själv in 4-4. Vi tappar i slutminuterna alltmer i deras fina omställningar upp till 4-7. Mateo reducerar med sitt andra mål till 5-7, strax före matchens sista spark där MFF gör 5-8.

-Summerat har vi skickligheten att spela i tempo och tekniska färdigheter för de bästa lagen i landet, men vi ligger efter i vana av 7-manna och har inte uthålligheten för att fullfölja sista perioden som de 2 inledande.

Kids Crossfit med 360 Functional Fitness
Lite bilder från 6st pass med Kids Crossfit på helgerna under november-februari

Åhus Läger 29-30 juni 2020
2 dagar med chill, full fart och teambuilding

LB07 P2011L på Bio.
När man hyr hela salongen så går man fullt in för distansering.

P-2011 Limhamn on Tour in Hästveda
15 kämpande Limhamnare, 2 lag, 8 matcher, 5 vinster, 3 kryss samt en cupresa-erfarenhet rikare som individer och lag.
Söndagen 10/11 var vi på turné i Norra Skåne för klassiska Snapphanecupen
En riktigt charmig cup med målskytts-speaker och proffsigt arrangemang. Det märks att cupen varit etablerad under 30 år.
En härlig heldag som spelarna ville återvända till nästa år.
Sommaravslutning på Ribban
Vi avslutade vårsäsongen med en varm kväll på Ribban.
Det blev ett härligt upplägg med beachfotboll, pizza, fika och fruktdryck.

Det hela avslutades med gemensamt bad i ett oväntat varmt sund.
Höllviken knattespel våren 2019