3 Vänskapsmatcher mot Trelleborgs FF
2020-03-09 08:50
Vänskapsmatcher i samarbete med Lohilo.
Under söndagen spelade vi säsongspremiären utomhus med 3 lag.

kl. 14:30 slog kiosken upp med låga priser på go´ match-fika

Kl. 15:00 Gick första matchen igång med ett galet tempo. Limhamnskillarna tog initiativet med stort bollinehav och ledningsmål i period 1. I andra var det ett varierande omställningskrig där båda lagen fightades stenhårt i närkamperna med kvittering 1-1, ledning 2-1 och senare en kvittering till 2-2. I sista trycker TFF på med sin unika fysik som bara kan fås av mången potatismåltider och hårt lantbruksarbete, där vi får frejda våra marginaler med vilja och DNA-givna vinnarinstinkt som slutligen ger oss vårt 3-2 mål i slutet.

kl. 16:00 Gjorde nästa Limhamnslag entré med en tydlig gameplan från coach Karin & Daniel - Ha roligt och utnyttja vår passningsskicklighet samt individuella elegans. Och redan i period 1 såg killarna till att verkställa planen, med kollektiva upprullningar, spelglädje och en rejäl målskörd. Killarnas samarbete gav hintar att det inte alls var många som var ganska nya i laget, utan alla gick in med truppens anfallsmantra att finna målchanser tack vare de viktiga assistpassningarna in i guldzonen. Bland dessa 8 lirare fanns det till slut många lyckliga målskyttar, men gladast var nog Sture som för dagen satte ett svårslaget rekord på sina 5 nätrassel.

kl. 16:00 Samtidigt på centercourten vandrade också vårt tredje lag för dagen, in med en riktigt skön matchstart. Det var upprullningar, passningskombinationer, avslut och en del individuella delikatesser. Bollen ville dock inte pressas över mållinjen eller via stolpe in. TFF kontrar med läcker solorunda som ger dem 0-1. Vi ansamlar energi och Oscar trycker in dagens hårdaste distansskott till 1-1. I period 2 och 3 tryter orken lite, vi skapar fortsatt heta målchanser, men marginalerna hade inte rätt magnetisk pol-riktning. Pga sena sjukrelaterade återbud dubblade även 3 spelare i denna match vilket också påverkade de sista procenten i duellspelet. Men det var också fina TFF-prestationer som gav dem sina 2 snygga resultatavgörande mål.

Idag var det även premiär för årets nya matchställ.
I LB07 spelar vi inte bara vacker fotboll, vi är snyggt klädda och uppträder som ett professionellt lag, vart vi än reser och representerar klubben.

Extra stort tack till alla föräldrar som förberedde planerna, arrangerade kiosken och hejade positivt på laget.
Ett kollektiv med stil och klass.

Tack också till dagens sponsor Lohilo- som erbjuder näringsrika delikata produkter i samband med Träningsinriktad Livsstil.

En del matchfilmer och bilder finns som vanligt via vår Facebook sida.

Gästtränare hos P10L2021-04-27 11:52
Jul-kul med P2011L2020-12-04 19:05