SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LB07
Fotboll
P11 B
Välkommen till LB07 P10B
Vi tränar på vår hemmaplan Bunkeflo IP (Brovallen) måndagar och onsdagar. Tyvärr har vi just nu inte möjlighet att utöka spelartruppen, kontakta kansliet om ni är intresserade av att placera er i kö till laget.
Första träningen
2019-01-17 19:41
12 tappra killar o 3 taggade tränare
Att tänka på till dessa träningar 
1. mössa, vantar
God fortsättning på 2019!
2019-01-14 08:35
Vi ledare hoppas att ni alla haft en skön ledighet och är sugna på fotboll igen. Träningen tisdag 15 januari är inställd och vi kör istället igång igen på torsdag 17 januari enligt kallelse. 

Under ledigheten så har Magnus, Niklas och Fredrik deltagit vid den första av två heldagars tränarutbildning för barn/ungdom anordnad av LB07 och Skånska fotbollsförbundet. Efter nästa heldag som är i slutet av januari har alltså samtliga ledare i P9B (som vi nu heter efter årsskiftet) genomgått tränarutbildning barn/ungdom upp till 12 år. 

Om ni har barn som bestämt sig för att inte fortsätta i laget ber vi er meddela det till oss ledare (nr under Kontakt) snarast. Orsaken är att vi hela tiden får förfrågningar från barn som vill börja men som vi inte kan ta med eftersom truppen är full.

Det var allt för nu, vi hoppas se så många av er som möjligt på träningarna de närmaste veckorna!
2018-12-13 17:28
Hej!

Vi har nu fått ny information från klubben att konstgräsplanen kommer vara stängd från och med 16 december, det innebär för killarnas del att träningen idag torsdag 13 december är den sista för året. Vi startar upp igen tisdag 15 januari, kallelse kommer då som vanligt.  

Under året som gått har killarna rent tekniskt gjort stora framsteg, både individuellt och som lag, vilket vi även sett på cuper i Höllviken och nu senast inomhus i Skanör. Något att bli bättre på? Jodå, ju äldre de blir desto högre krav kommer vi ställa på killarnas uppförande på träning och gentemot varandra i laget så det jobbar vi vidare med nästa år och där spelar såklart ni föräldrar en viktig roll genom att prata med era killar i lugn och ro där hemma. 

Niklas och Magnus har anslutit till ledargruppen under året med ny energi vilket inneburit stor skillnad och avlastning för oss andra under träningar och matcher, men även vad gäller övrig administration kring laget som kläder, utskick, anmälningar cuper och så vidare. Vi jobbar just nu på att hitta lämpliga cuper för vår och tidig sommar 2019, mer information om detta kommer senare. Det har varit ett roligt och utvecklande 2018 med killarna i laget och vi siktar på att ha ett ännu roligare och utvecklande 2019!

Till sist vill vi passa på att tacka för det här året och önska er alla en god jul och ett bra avslut på 2018! 

Hälsar,
Björn, Jerker, Magnus, Niklas och Fredrik