LB07 P-2011L

Hej och välkommen till vår hemsida!

Vi är ett glatt gäng som brinner för fotbollen, med ambitiösa mål om prestation, utveckling, utbildning och livsstil.

Vi har för tillfället en full grupp för nya spelare, men det kan ändra sig under året.

Från vecka 14 - 44 har vi följande träningstider:

Måndagar      Limhamns IP Utomhus Konstgräs   plan 1            17:00 - 18:30
Onsdagar       Limhamns IP Utomhus Konstgräs   plan 2            18:30 - 20:00
Fredagar        Limhamns IP plan 1 / Brovallens IP Gräs B           15:30 - 16:30 alt. 17:00 - 18:30

För 2021 planeras:

Snapphanecupen  10 Nov
Skånecupen  27 Dec
Landoras Julcup 29 Dec

Kontakta Klubbkansliet för frågor och för att delta på kö-lista fyll i Intresseanmälan!

För intresse till laget på Extra Svår nivå - maila: olof@lb07.se
Gästtränare hos P10L
2021-04-27 11:52
Limhamns IP en måndagskväll i slutet på april.

Under måndagen hade vi på nytt besök av vår utvecklingsansvarige för LB07s 10-14 år.

Olof som har spelat i Sveriges landslag från pojk upp till herr, varit proffs med spel i Europacuper och även SM guld med MFF.

Efter detta en lysande Tränarkarriär med blandannat flera SM-Guld i MFF och givit många bra tips till dagens Malmöstjärnor.

Idag arbetar han med uppdrag kring MFF och leder deras grundskoleakademi på Gottorp, samt ansvaret med LB07s 10-14 år, och som Mentor till några av klubbens Tränare för de äldre lagen i LB07s Tränarakademi.

Spelarna fick börja med en bollinriktad uppvärmning med vändningar och mottagningar. Med tips om hur man kan signalera vart och när man vill ta emot en boll, samt att i Europeiska klubbar med olika språk och högt tempo är kroppspråket viktigare än annan kommunikation.

De gick sedan över i passningsövningar i kvadrater där spelarna fick olika förslag på hur man kan öka sin spelbarhet och därmed möjliggöra bättre passningsspel.

Passet avslutades med spel på 2-mål i den soliga vårkylan, där spelet och samarbeten värmde upp temperaturen.

Mycket inspiration mottogs av oss Tränare, som nu reflekterar lite nya ideér kring att ge spelarna en bättre träningsmiljö.

De flesta av spelarna stod med spetsade öron och var stundtals självlysande av ökad tankeverksamhet.

En underbar injektion!

Jul-kul med P2011L
2020-12-04 19:05
24 av truppens 27 spelare tog över plan 3 den 4 dec 2020.
Ikväll arrangerade vår eventgrupp en riktigt fin julfest för laget. Hela ExtremeZone på Entré var bokat för killarna som antog utmaningen med full energi.
Internmatch arrangerad av Hustvättarna
2020-10-25 16:01
Söndagen 25/10 var det höstavslutning med för dagen lag Röda mot lag Vita.
Idag spelade vi match på Limhamns IP med 2 härligt kämpande lag under 3 perioder om 20 minuter.
För dagen hade vi även måljinglar som lyfte stämningen.

Det är riktigt kul för spelarna att äntligen komma ut på 7-manna med större ytor att avancera framåt på med boll och även lättare att finna bra passningsspel.
En klart roligare spelform fastän det har varit väldigt nyttigt utvecklingsmässigt med sista 5-manna året med många trånga ytor och problemlösningssituationer, som är bra att ha med sig i utbildningsportfolion.

Det var nya inslag med direkta frisparkar, straffar, kantlöpningar och kollektiva omställningar.

Men även målrikt med mer proportionerliga målramar.

Det blev en jämn kamp med 8-7 där alla stred in i det sista.
Vem som vann?... det är redan glömt då ännu ett fint fotbollsminne fått upplevas.

Stort tack till Marcus Öhrn och Hustvättarna för hela arrangemanget och som partner till laget!

Glatt höstlov alla LB07 fans!!