Välkomna till LB07 F2013
Flickor födda 2013

Vår grupp består av 5 tränare med bred erfarenhet från fotboll, handboll, gymnastik och vår grupp består av ca 20 flickor födda 2013 från Limhamn och Bunkeflostrand. Vi kommer ha 2st lag i 5manna fotboll 2022.

Under vintern har vi tränat 1g/v i Kunskapsportens Arena och vi går snart på sommartid (v14) och kommer finnas på konstgräset Brovallen (BIP) Måndagar 17-18:30 och Onsdagar. 17-18:00.

Vår ambition är att skapa roliga träningar där alla kan vara med och utvecklas.

Våra träningar kännetecknas av mycket bolltouch vilket ger individuell utveckling och stort fokus att utveckla teknik och passnings färdigheter samtidigt som vi arbetar med spelarens fotbolls kunnande för att skapa förståelse för de olika rollerna på plan.

Vi kommer använda oss av tema veckor med intervall om 14dagar där vi fokuserar på olika saker för att utveckla spelaren och laget.

Tränarna

Avslutning på Strandhem
2022-06-15 21:06

Fler bilder (+4) >>

Vilken härlig kväll med cocacola utmaning, mixlag med föräldrarna med nuuul mål😜 gemensamm grillning och en och annan godisbit. Tror alla avslutade med att bada och sen frös vi på vägen hem. Vi tränare tackar för all kämpa anda, skratt o några tårar av olika orsaker och önskar en skön sommar!

ps vi ses på sista matchen i helgen ⚽️🤾🏼‍♂️🏆🏅

Lite bilder ifrån dagens träning den sista innan sommarlovet
2022-06-13 19:33
14st pigga tjejer

Sista riktiga träningen innan sommarlovet och på onsdag blir det lite mer hola balooo enligt tidigare mail. Anmälan är ett måste så vi kan beräkna mat.
Vårsäsongen har varit inriktad på teknik, passning,rörelse och vi tar steg för steg framåt och utvecklas.
även vi tränare ser fram emot en stunda vila 😎

Vilken härlig träning ikväll
2022-05-30 20:38

10st tjejer utmanade vödret och hur kul hade vi?  Jättekul o massor av energi på plan för Regnet slutade, gräset var glidtacklingsbart och vi hade tre nya spelare som provtränade och hade superkul!

såklart ställer vi in om det är för tufft vöder, men med erfarenhet av gräsytan brukar det lösa sig bra där och blixt oväder brukar snabbt dra förbi. Vi ses på onsdag för nya utmaningar och övningar

tränarna