Välkomna till LB07 P2009 Limhamn

Hej och välkomna till sidan för pojkar födda 2009, Limhamnsgruppen.

Håll uppsikt under fliken "Kalender" för att se våra kommande aktiviteter. Observera att kallelserna till matcherna kommer i individuella mail där ni skall klicka på länken och svara om ni kan komma eller ej. Glöm ej att klicka på "spara" efter avgett svar. Det är viktigt att ni svarar inom utsatt tid (info i mailet) så att vi kan kalla ersättare ifall ni ej kan komma.

Vid sena återbud till matcher ber vi er ringa till den tränare som står på kallelsen.

Tänk på att till alla träningar och matcher ha benskydd på, en förutsättning för fotbollsträning hos oss.

Tränarna LB07 P09 Limhamnsgruppen